Stallingen headerfoto

Zoeken

Share |

Fietsenverkoop

 

De locatie waar u een gebruikte fiets kunt kopen, is de Bewaakte Rijwielstalling onder de Openbare Bibliotheek aan de Oude BoteringestraatVanaf 7.30 uur kunt u in de Bewaakte Rijwielstalling aan de Oude Boteringestraat terecht. Dan worden er volgnummers uitgereikt. Wie het eerst komt, is als eerste aan de beurt.
De verkoop begint om 8.30 uur aan de achterkant van de Openbare Bibliotheek.

Vanaf €35,- heeft u een fiets waaraan u zelf nog wat moet opknappen. Vanaf €70,- heeft u goede stadsfiets. Daarnaast zijn er ook fietsen tot €300,-, hiervoor heeft u de keuze uit een ruim aanbod van zeer goede en nette fietsen.

WerkPro Stallingen stelt het op prijs als u de gekochte fiets afrekent per pin. Hierdoor kunnen wij u en onze veiligheid waarborgen.

Kom vroeg, want op = op. 

In 2017 zijn er 2 openbare fietsverkopen per maand in de stalling in de Boteringestraat.

Het gaat om verkoop van fietsen die bij het Fietsdepot aan de Travertijnstraat zijn blijven staan.

Op de volgende data (allemaal vrijdagen) zijn de verkopen gepland:    

 

 

  • 16 en 30 juni 2017

 

 

De fietsverkopen zijn altijd in de gratis bewaakte fietsenstalling onder de Openbare Bibliotheek aan de Oude Boteringestraat 16. Vanaf 7.30 uur, de openingstijd van de rijwielstalling, worden er volgnummers uitgereikt. De eigenlijke verkoop begint om 8.30 uur. Wees op tijd, want het is er altijd druk en op = op.

Framenummer
Het zijn fietsen die door de Stadsbeheer van de gemeente in beslag zijn genomen. Van alle binnengekomen fietsen wordt het framenummer doorgegeven aan de politie om te checken of er ooit aangifte van diefstal is gedaan. Na één maand gaat de fiets de verkoop in.